Agenda
Sessions and times subject to change - please check back for the latest updates
09:45
15 min
Welcome to CryptoCompare Digital Asset Summit
10:00
45 min
Morning Keynote: Thoughts on the Future of Programmable Money
10:45
15 min
Coffee Break / Book Signing
11:00
30 min
Panel: The Future of Stablecoins
11:35
30 min
Panel: Insights from the Regulators
12:10
30 min
Panel: Opportunities and Challenges: Bridging the Gap from Finance to Crypto
12:45
15 min
Partner Presentation
13:00
60 min
Break: Lunch and Networking
14:05
20 min
Building Crypto Indices and Data Products
14:30
30 min
Afternoon Keynote: TBA
15:05
30 min
Panel: Crypto Regulation and Policy: The Industry View
15:40
15 min
Refreshment Break
15:55
30 min
Panel: Exchange Market Integrity and Consumer Protection
16:30
30 min
Panel: Crypto Derivatives and Exchange Traded Products
17:05
30 min
Panel: Institutionalizing Crypto: The Future State of the Digital Asset Market
17:40
20 min
Closing Remarks and Open Questions
18.00
120 min
Drinks Reception